Camperplaats Overijssel

Ben je op zoek naar een geschikte camperplaats in Overijssel? Dan zit je bij Camping ’t Reestdal helemaal goed! hier kun je lekker een weekendje, weekje of zelfs meerdere weken kamperen. Onze camping ligt in het kleine dorpje Balkbrug, vlak bij Meppel en Hoogeveen.

Daarom een camperplaats in Overijssel

Camperplaats Overijssel

Al meer dan tien jaar heeft Camping het Reestdal 12  camperplaatsen. Deze liggen erg centraal op de camping. Je hoeft slechts een klein stukje te lopen naar het zwembad.

Het voordeel van deze camperplaatsen? Je hoeft niet vooraf te reserveren, maar kunt ieder moment aankomen. Bovendien kun je gebruik maken van ons camperstation. Zo kun je bij aankomst direct vuil water lozen. En wil je aan het eind van je vakantie weer met een volle watertank vertrekken? Ook dat kan bij het camperstation.

Alle camperplaatsen zijn voorzien van een eigen watertappunt en een elektra-aansluiting (16 ampère). De ondergrond is deels verharding en deels gras. Je kunt vanaf de geasfalteerde weg zo je plaats oprijden. Wel zo gemakkelijk!

Ben jij ook zo enthousiast over onze camping? Boek dan hier je camperplaats!

Prijs vanaf € 10,00 per nacht, exclusief toeristenbelasting.

Camperplaats in Overijssel

Camping ’t Reestdal

Onze camping heeft een heleboel faciliteiten. Zo kun je je helemaal thuis voelen in onze huiskamer ‘De Deel’. Hier vind je diverse informatiefolders met allerlei leuke wandel- en fietsroutes, maar ook de krant van vanochtend. Lees hem rustig op ons terras of binnen als het slecht weer is. Wil je er koffie bij? Dat kan natuurlijk.

Overdag kunnen je kinderen zich uitleven in het speel- en motorikpark. De toestellen stimuleren het concentratie- en coördinatievermogen: een echte uitdaging dus. Denk aan een evenwichtsbalk, ballen om mee te gooien en natuurlijk een grote gezinsschommel. Word het je allemaal te serieus? Loop dan eens langs de lachspiegel.

Bij warm meer wil je natuurlijk graag een duik nemen. Dat kan op camping ’t Reestdal, want wij hebben een groot buitenzwembad inclusief peuterbad. Wil je zelf liever liggen zonnen met een goed boek? Dat kan op het betegelde terras met zonneweide.

Ben je liever wat sportiever? Dan volg je een van onze outdoor-activiteiten voor jong en oud, zoals kidssurvival of een bootcamp. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.  

Tijdens de schoolvakanties zijn er zelfs nog meer activiteiten. Bij de kidsclub kunnen je kinderen en tieners bijvoorbeeld knutselen, gamen of meedoen aan de kinderdisco. Elke week is er een ander thema, die wordt gekozen door het Recreateam. Die organiseren ook leuke activiteiten voor volwassenen, zoals de grote playbackshow met echte juryleden. Ben je nieuwsgierig wat er tijdens jullie vakantie te doen is? Het programma vind je bij de receptie of is te downloaden in onze app.

Wil je na een lange dag lekker eten, maar heb je geen zin om lang te moeten zoeken? Camping ’t Reestdal heeft een snackbar en restaurant waar je lekker kunt eten. In de snackbar kun je bijvoorbeeld ontbijten met een warm broodje, na het zwemmen een ijsje halen of juist een snack nemen op het overdekte terras. Vanaf 1 april 2021 kun je terecht in onze vernieuwde Smullerij ’t Reestdal. Kies uit een van onze gerechten met lokale producten of neem een drankje op ons terras.

Op pad in Overijssel en Drenthe

Zin om de omgeving te verkennen? Ontdek hier leuke wandel- en fietsroutes vlakbij camping ’t Reestdal in Balkbrug. Natuurlijk kun je ook een van de mooie steden in Drenthe en Overijssel verkennen.

Bezoek bijvoorbeeld Zwolle, de hoofdstad van Overijssel. Deze oude Hanzestad heeft een historisch stadshart waar je veel terrassen en restaurants vindt. Snuffel tussen de vele boeken van Waanders in de Broeren en bewonder ondertussen de monumentale kerk waar deze boekhandel gevestigd is. Of bekijk beeldende kunst van de Middeleeuwen tot nu in Museum de Fundatie.

Ook Assen, hoofdstad van Drenthe, is een bezoekje waard. Bekijk bijvoorbeeld de wisselende tentoonstellingen van het Drents Museum of ga gezellig shoppen in overdekt winkelcentrum De Triade.

Camperplaats het Reestdal Overijssel

contact opnemen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.