Camperplaatsen in Overijssel

Met de camper op pad in Overijssel

Bent u van plan om de camper van zijn plek te halen en even lekker een weekendje, weekje of zelfs meerdere weken te gaan kamperen?  Volkomen mee eens! Camping ’t Reestdal is gelegen op een mooie locatie in het kleine dropje Balkburg. Overigens bieden wij mooie plekken aan voor de campers.  De camperplaatsen liggen centraal op de camping nabij het zwembad, 24 uur per dag bereikbaar en de campingstraat telt 11 verharde camperplaatsen.

Elke camperplaats is voorzien van een watertappunt en een 16 ampère elektra aansluiting. Bij uw vertrek heeft u de mogelijkheid om uw vuilwater te lozen of om uw watertank te vullen. Onze camping is dus zeer geschikt voor campers.

Meer dan camperplaatsen in Overijssel

Jaar- en seizoenplaatsen

Bij ons kunt u zowel kamperen als accommodaties huren. Het Reestdal heeft ruim 120 jaarplaatsen. De jaarplaatsen zijn vooral gelegen aan de achterzijde en de zijkant van de camping. De verhuurplaatsen en de luxe accommodaties zijn gelegen aan de voorzijde. Zo onderscheiden wij de ‘toeristische plaatsen’ en de ‘verhuuraccommodaties’.

Voordelen van een jaarplaats:

  • Niet afhankelijk van het weer
  • U kunt zelf kiezen wanneer u wilt komen en gaan 
  • Prachtig wandel- en fietsgebied 
  • Geniet van de leuke faciliteiten bij Camping 't Reestdal
  • Een eigen plek op de camping

Camperplaatsen Overijssel

Een onvergetelijke vakantie

Wij willen elke gast een onvergetelijke vakantie bezorgen. Wij doen er dan ook alles aan om het gehele jaar leuke activiteiten te organiseren. De kinderen zullen zich niet vervelen met de leuke faciliteiten zoals het zwembad, speeltuin, Motorikpark en de kinderboerderij. De camping beschikt over een ruim buitenzwembad. Er zijn 3 verschillende dieptes. Rondom het zwembad ligt een schitterend betegeld terras met zonneweiden.  

Aangezien wij elke gast een onvergetelijke vakantie willen bezorgen vinden wij een aantal dingen erg belangrijk. Zo vinden wij respect, geborgenheid en gastvrijheid de belangrijkste punten. Wij beschouwen onze gasten als gelijkwaardige mensen, dat de gasten een unieke vakantie beleven en dat er een transparante communicastie is.

Reestdal Outdoor

Geniet tijdens uw verblijf op één van onze camperplaatsen van Reestdal Outdoor. Beleef de leukste avonturen met sport, spel en andere buitenactiviteiten in de natuur. Elke dag is anders en iedereen kan meedoen! Kinderen, volwassenen, jong en oud, beginners en professionals. Ontdek de survivalbaan, ga geen uitdaging uit de weg met de bootcamp, of laat wat adrenaline vrij bij boksfit. Met een camperplaats is het af en toe leuk om wat afwisseling te hebben qua bezigheden en Reestdal Outdoor zorgt voor een extra dimensie aan iedere vakantie.

Ontdek Reestdal Outdoor

Camperplaatsen Overijssel

Camperplaats Overijssel

Ben je op pad met de camper en op zoek naar een gezellige camperplaats in Overijssel om te verblijven? Dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres! De camperplaatsen zijn zeer centraal gelegen, vlabij het zwembad.

Op de camperplaats in Overijssel heeft u een eigen watertappunt, 16 ampère elektra en het is mogelijk om uw vuilwater te lozen en de watertank bij te vullen. Verder zijn de camperplaatsen 24 uur per dag bereikbaar en u kunt door de asfaltweg de camper makkelijk parkeren. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gratis wifi en het is mogelijk om warme broodjes te bestellen. 

Contact over camperplaatsen in Overijssel

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.