Camping in Hardenberg

Gelegen in Balkbrug, niet ver van Hardenberg, ligt Camping ’t Reestdal.  Onze prachtige locatie, op de grens van Overijssel en Drenthe, biedt een perfecte uitvalsbasis voor menig wandelaar en fietsliefhebber. De omgeving kenmerkt zich door een prachtig landschap met heide, bossen en cultuurhistorische elementen. Combineer je vakantie met een bezoek aan Hardenberg en het ultieme vakantiegevoel is bereikt! Geniet van onze faciliteiten, grote aanbod van overnachtingsmogelijkheden en enthousiaste medewerkers. Wij zien je graag snel bij Camping ’t Reestdal!

Activiteiten op camping in Hardenberg

Op de camping in Hardenberg met het hele gezin!

Op vakantie met uw gezin naar het oosten van Nederland klinkt als muziek in de oren! Zeker wanneer u de camping in Hardenberg bezoekt. Wij beschikken over vele kampeerplaatsen die allemaal zijn voorzien van stroom, een buitenkraan en afvoer. Naar eigen wens en behoefte aan lux, kiest u voor een basisplaats, comfortplaats, of kampeerplaats met privé sanitair. Voor vakantiegangers die met de camper komen, zijn er speciale camperplaatsen beschikbaar. Hier kunt u eenvoudig uw camper parkeren en bent u net als de andere kampeerplaatsen voorzien van elektra, water en afvoer.

Daarnaast zijn er leuke faciliteiten en activiteiten voor jong én oud! Laat je bijvoorbeeld culinair verrassen in Proefkamer Reestdal, of kom gezellig langs in ‘De Huiskamer’ voor een hapje en drankje. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken met een verwarmd buitenzwembad, de kidsclub, eigen recreatie, nieuwe speeltuin en nog veel meer!

Bekijk al onze faciliteiten!

Kies uw favoriete accommodatie

Heeft u behoefte aan iets meer luxe, of heeft u geen zin in bagagestress? Bij Camping ’t Reestdal kunt u natuurlijk ook een leuke accommodatie huren! Kies voor een luxe chalet, geniet van een luxe ingerichte safaritent, of ga voor een unieke ervaring met een overnachting in een brandweerwagen!

Wij bieden de volgende accommodaties aan op de camping in Hardenberg:

  • Ruime Dassenhome (chalet) voor 4 personen
  • Ruime Dassenhome (chalet) voor 6 personen
  • Ruime Dassenhome (chalet) voor 8 personen
  • Ruime Dassenhut (kampeerbungalow) voor 6 personen
  • Brandweerwagen met tourcaravan (max. 4 personen)
  • Safaritent voor 6 personen

Zo ziet u dat er voor iedereen iets bij zit, ongeacht de grootte van de groep! Kunt u geen keuze maken? Bekijk dan hier het overzicht en kies uw favoriet!

Boek je favoriete accommodatie

De omgeving heeft van alles te bieden

Vergeet je de wandelschoenen niet mee te nemen naar onze camping in Overijssel? De omgeving van onze camping heeft namelijk tal van mooie wandel- en fietsroutes die je brengen naar de mooiste plekjes van Overijssel. De volgende wandelroutes raden wij zeker aan:

Of past het bezichtigen en/of bezoeken van diverse culturele bezienswaardigheden meer in je straatje? Net als de vele wandel- en fietsroutes zijn er in de omgeving bezienswaardigheden in overvloed. Tijdens je heerlijke vakantie op Camping 't Reestdal moet je ongetwijfeld de volgende musea eens bezocht hebben:

Drie interessante musea die jou van alles te vertellen hebben. Benieuwd naar hoe een bezoek aan een van de musea eruit zal zien? Klik op een van de bovenstaande musea en verdiep jezelf alvast in de wereld van kunst en cultuur. 

Online boeken

Contact met camping in Hardenberg

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.