Ontdek onze camping met privé sanitair in Drenthe

Onze camping heeft iets dat heel veel andere campings niet hebben. Wij zijn namelijk een camping met privé sanitair in Drenthe. En dat betekent dat u bij ons kampeerplaatsen kunt huren waar de sanitaire voorzieningen gewoon bij de kampeerplaats in zitten. Nooit meer met een rolletje toiletpapier onder de arm de camping doorkruisen. Nooit meer wachten totdat er een douche vrij is. En natuurlijk nooit meer midden in de nacht de hele camping over hoeven omdat u naar het toilet moet. Dit zijn zomaar een paar voordelen van onze camping met privé sanitair in Drenthe. En alle tijd die u hier mee bespaard, kunt u weer besteden aan allerlei leuke activiteiten rondom de camping.

Actief op camping met privé sanitair in Drenthe

Activiteiten vanaf de Camping met privé sanitair in Drenthe

Vanaf onze camping in Drenthe kunt u heel veel leuks doen. Bent u met uw gezin op vakantie? Dan is een bezoekje aan De Drentse Koe erg leuk om te doen. Dit is een leuke speel- en ijsboerderij waar de kinderen gemakkelijk een hele dag plezier kunnen hebben. Er kan zowel binnen- als buiten gespeeld worden, dus ook tijdens uw vakantie in 2022 in de zomer kunt u heerlijk een dagje speelboerderij plannen. En als het weer even tegenzit, dan kan er gewoon binnen gespeeld worden.

Rustige activiteiten vanaf de camping

Het is tijdens uw verblijf ook lekker om af en toe een rustige, of zelfs rustgevende, activiteit te plannen. En dan kunt u bijvoorbeeld ideaal een stukje wandelen vanaf onze camping. Onze camping ligt in het Reestdal. De Reest is een kleine laaglandbeek die de grens tussen Drenthe en Overijssel aangeeft. En deze beek is dan ook een ideale wandelroute. Volg de rivier totdat u weer terug wilt naar de camping met privé sanitair.

Een dagje op de camping

Natuurlijk hoeft u onze camping met privé sanitair in Drenthe niet af om het naar uw zin te hebben. Op de camping is namelijk ook heel veel te doen. Er is voor de jeugd een leuk Recreatieprogramma. Aan de hand van themaweken worden de leukste activiteiten gedaan. En elke themaweek is anders, dus er worden steeds nieuwe, leuke activiteiten georganiseerd.

Zwemmen en spelen

Ook is er een zwembad op de camping aanwezig. Vanaf uw kampeerplaats met privé sanitair kunt u een heerlijke duik nemen. Ook is er een speeltuin met verschillende leuke speeltoestellen. En voor de ouders is er altijd een plekje in ons proeflokaal. Hier kunt u de lekkerste gerechten bestellen en heerlijk genieten van uw vakantie op onze camping met privé sanitair in Drenthe.

Bekijk alle faciliteiten

Boek nu uw vakantie

Wilt u niets missen van onze camping met privé sanitair in Drenthe? Reserveer dan nu uw plekje, en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie! Zien wij u binnenkort op Camping ’t Reestdal?

Boek uw vakantie

camping met privé sanitair drenthe

Vragen over onze camping met privé sanitair in Drenthe?

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.