Camping bij Ommen

Op zoek naar een leuke camping in Nederland? Bezoek dan Camping ’t Reestdal in de buurt van Ommen! Gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe, geeft onze camping een extra dimensie aan uw vakantie. Kies uit één van de vele overnachtingsmogelijkheden, maak gebruik van onze faciliteiten en geniet in alle rust van de camping en omgeving! Het ultieme vakantiegevoel ervaar je bij ons!

Aanbod op Camping bij Ommen

Vakantie op de camping bij Ommen

Kamperen op camping Reestdal

Camping ’t Reestdal biedt verschillende kampeermogelijkheden voor vakantiegangers aan. Kies voor de basisplaats om het échte kampeergevoel te ervaren. Deze zijn voorzien een eigen afvoer en buitenkraan, 10 ampère elektra en u kunt uw eigen plekje kiezen!  Daarnaast is gebruik van het zwembad inbegrepen, net zoals de Wi-Fi met een super snel glasvezelnetwerk. Bij een comfortplaats geniet u van dezelfde voorzieningen, maar in plaats van 10 ampère stroom, krijgt u 16 ampère stroom. Wilt u liever nóg meer luxe? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair, met het gemak en comfort van een eigen douche, toilet en wastafel!

Comfort en luxe

U heeft ook de mogelijkheid om één van onze prachtige accommodaties te huren. Van comfortabele chalets tot luxe ingerichte safaritenten. Er zijn zoveel opties dat er voor iedereen iets bij zit wat aan het wensenpakket zal voldoen! Wij beschikken over de volgende accommodaties:

  • Ruime Dassenhome (chalet) voor 4 personen
  • Ruime Dassenhome (chalet) voor 6 personen
  • Ruime Dassenhome (chalet) voor 8 personen
  • Ruime Dassenhut (kampeerbungalow) voor 6 personen
  • Brandweerwagen met tourcaravan (max. 4 personen)
  • Safaritent voor 6 personen

Bekijk hier het hele overzicht en boek uw eigen accommodatie voor een onvergetelijke vakantie in een prachtige accommodatie!

Het hele jaar lang genieten!

Naast de toeristische plaatsen en de leuke accommodaties, zijn er ook ruim 120 jaarplaatsen op Camping 't Reestdal. Deze liggen hoofdzakelijk aan de linker -en achterkant van het terrein. U kunt zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat. Misschien een impulsief weekendje weg, of juist voor een aantal maanden achter elkaar op onze leuke camping verblijven. Het grote voordeel is dat u niet afhankelijk bent van het weer en een aantrekkelijke prijs voor een heel jaar. Met de vele faciliteiten en het prachtige gebied vol met wandel -en fietsroutes, heeft onze camping alle ingrediënten voor het ultieme vakantiegevoel!

Bekijk onze jaarplaatsen

Faciliteiten voor jong en oud

Bij Camping ’t Reestdal bieden wij vele faciliteiten aan voor al onze campinggasten! Geniet bijvoorbeeld van het verwarmde zwembad, Wi-Fi  met draadloos internet over het gehele terrein, een geheel nieuwe waterspeeltuin. Daarnaast is er ook eigen animatie, geweldige theatershows en Reestdal Outdoor met verschillende bootcamps en survivals! Met onder andere deze faciliteiten en nog veel meer activiteiten, zorgen wij voor een geweldig verblijf in de prachtige regio bij Ommen!

Bent u ook al enthousiast geworden? Kies dan uw favoriete kampeerplaats of accommodatie en boek die vakantie voordat het te laat is!

Boek nu!

Contact met camping bij Ommen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.