Zoek en Boek

Flubber en Blubber

Flubber & Blubber zijn de gangmakers op de camping. Ze zijn er altijd bij als er wat te beleven valt! 's Avonds staan ze paraat bij het meeleeftheater, gaan uit hun dak bij de kinderdisco of rijden mee met de huifkartocht.

Elke dag een theatervoorstelling

Elke avond in het hoogseizoen, is er om 19:00 uur een leuke theatervoorstelling en spelen Flubber en Blubber de sterren van de hemel. Aandachtig luisteren de kinderen naar de spannende avonturen van Flubber en Blubber. 


Elke woensdag Pleinfeest met Flubber en Blubber!

Gezellig pleinfeest, elke woensdag tijdens het hoogseizoen. De pleinfeesten sluiten aan bij de bestaande themaweken. Flubber en Blubber zijn echte gangmakers, de pleinfeesten zijn voor het hele gezin. Tijdens het pleinfeest kunt u genieten van o.a. pannenkoeken, BBQ, IJs en is de snackbar geopend.


Ontdek onze leuke shows tijdens de zomer

De grote playbackshow is een echte aanrader voor het hele gezin. Camping 't Reestdal werkt samen met Music Support, dit komt de kwaliteit ten goede. Een echte jury bepaald de eerste, tweede of derde plek. Vind jij playbacken ook zo leuk!? Kom dan snel langs en maak kans op een geweldige eerste, tweede of derde plaats.


Dikky Das

Ook Dikky Das is regelmatig van de partij. Voor het knutselen komt hij vaak even uit z'n burcht en maakt graag contact met de kinderen voor een leuk knuffelmoment

 

 Tot snel!