Zoek en Boek

Schoonheid op de grens van Overijssel en Drenthe….

Camping ’t Reestdal ontleent zijn naam aan het gebied. De camping is gelegen in het hart van natuurgebied ‘het Reestdal’ en kenmerkt zich door heide, bossen en cultuurgebonden erfgoederen. Het beekdalriviertje "de Reest" kronkelt door het landschap en is de grens tussen Overijssel en Drenthe. Het bijzondere coulissenlandschap is erg gevarieerd en biedt overal prachtige doorkijkjes.

        

Terug in de tijd

Mede door de inspanningen van Landschap Overijssel en het Drents Landschap worden de cultuurhistorische elementen goed geconserveerd. Een verblijf in het Reestdal is daarom een belevenis die ver terug gaat in de tijd. Ook op de camping worden de oude elementen in eer gehouden. Die zijn terug te zien in en rond de gebouwen. Ook de landschappelijke kwaliteit speelt op de camping een belangrijke rol. Ons advies; kom eens een weekend kennismaken en bezoek deze prachtige plek.

        |

Combineer uw verblijf met wandelen en fietsen

De rode wandelroute loopt langs camping ’t Reestdal en biedt u de kans om tijdens uw verblijf deze leuke 5 km wandeling op te pakken. Ook de paarse en gele wandelroutes zijn aangrenzend. In het Reestdal zijn vele knooppuntroutes te krijgen en is er een officiële motorroute beschikbaar. Sinds 2012 kan bij de Wheem in Oud Avereest met de kids ook een avontuurlijke dassenroute gelopen worden.

   
         
   
Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland