Zoek en Boek

Proefkamer het Reestdal

Proefkamer het Reestdal

Bij Proefkamer het Reestdal kunt u genieten van de heerlijke gerechten die het Reestdal te bieden heeft. De Bistro en De Deel zijn beide gevestigd op het terrein van camping ’t Reestdal. De camping ligt in het hart van het gelijknamige natuurgebied nabij Oud Avereest.


Sfeervolle pleisterplaats

Een sfeervolle pleisterplaats direct aan de rode route van landschap Overijssel. Daniel Poolman heeft de ambitie om het Reestdal Culinair op de kaart te zetten, er is nog zoveel meer uit het Reestdal te halen. Ook de kennis van Daniel op het gebied van gezonde en natuurlijke voeding sluit perfect aan bij de activiteiten van Reestdal Outdoor op het terrein.


Producten uit de omgeving

Werken met producten uit de omgeving betekend korte lijnen met ondernemers uit de regio. Slow Food, gewassen, zaden, dieren en landbouwgebruiken van de regio. Samenwerken versterkt. Daarnaast heeft Daniel Poolman de passie om zijn kennis te delen over producten uit de natuur. Hij neemt zijn gasten graag mee op reis om te laten zien en proeven wat we allemaal uit de natuur kunnen eten. Een echte culinaire beleving in een prachtig gebied.    

 


Sfeer is het werkwoord

Ervaar ook de sfeer en kom gerust eens proeven. Kom gezellig kamperen, of boek een chalet of bungalowtent op Camping 't Reestsdal. Geniet tijdens het verblijf van het Reestdal en de overheerlijke gerechten die de Proefkamer u te bieden heeft.


Contactgegevens

De Haar 5
7707 PK Balkbrug
Tel: 0620224322
info@proefkamerhetreestdal.nl
www.proefkamerhetreestdal.nl