Camping met zwembad in Nederland

Een vakantie zonder zwembad, zee of meer is eigenlijk niet voor te stellen. Aan het water is namelijk de ideale plek om af te koelen van de zon. Een duik in het water of alleen met de voeten in het water. Het zorgt voor de nodige verfrissing. Onze camping met zwembad in Nederland is er één voor het hele gezin! Ons ruime buitenzwembad is verdeeld in drie verschillende dieptes. Voor de allerkleinsten is er een afgscheiden peuterbad met een diepte van 0,3 meter, zodat zij ook veilig en rustig van het water kunnen genieten. Het andere buitenbad is gesplitst door een zwemlijn. Het ondiepe deel is 0,95 cm en het diepe gedeelte is 1,40 meter. Het zwembad wordt 100% verwarmd door zonnecollectoren. Rondom het zwembad ligt een betegeld terras met zonneweide, waardoor u ook ontspannen kunt zonnen. Maar op onze camping met zwembad in Nederland is nog veel meer te beleven.

De leukste camping met zwembad in Overijssel

Onze camping met zwembad in Overijssel vindt u in Balkbrug. In de kop van Overijssel tegen de grens met Drenthe. Behalve het verwarmde buitenbad is er ook een waterspeeltuin aanwezig. Tussen de kampeervelden Graspieper en Lijster is een waterspeeltuin geplaatst. De pomp werkt middels een natuurlijke bron en geeft een unieke speelwaarde en uren speelplezier. Vanuit uw kampeerplaats of chalet heeft u direct zicht op de waterspeeltuin. De waterspeeltuin is een plek waar kinderen elkaar ontmoeten en makkelijk contact maken. Een andere plek die bij zeer veel kinderen geliefd is, is het Speel en Motorikpark. Het Motorikpark zorgt op een speelse en ongedwongen manier dat het concentratie- en coördinatievermogen wordt gestimuleerd. Het Motorikpark is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6-12 jaar.

Direct onze camping met zwembad in Nederland boeken!

Camping met zwembad OverijsselCamping met zwembad Nederland

Kamperen of verhuur op camping met zwembad in Overijssel

Tijdens een verblijf op onze camping met zwembad in Overijssel kunt u ervoor kiezen om te kamperen, maar u kunt ook een accommodatie huren. Daarbij heeft u de keuze uit een luxe Dassenhome of een Dassenhut. De Dassenhut is een kampeerbungalow die u de combinatie biedt van kamperen en de luxe van verhuur.

Direct onze camping met zwembad in Nederland boeken! Ik wil graag extra informatie