Camping Overijssel

U heeft besloten om dit jaar op vakantie te gaan naar de camping in Overijssel. En met goede reden! Deze prachtige provincie in het oosten van Nederland heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en andere activiteiten. Camping ’t Reestdal ligt in Balkbrug, dicht bij de grens van Overijssel en Drenthe. Deze unieke locatie  zorgt voor een ontspannende vakantie en perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken!

Kamperen in Overijssel

Wat is er nou fijner dan in je eigen opgezette tent wakker te worden? Geniet van de rust en ruimte en tegelijkertijd van alle gemakken van thuis! Of u nou kiest voor een basisplaats, comfortplaats, of kampeerplaats met privé sanitair. Bij kamperen op Camping ’t Reestdal bent u voorzien van stroom, afvoer en een eigen buitenkraan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het zwembad, zijn er geen reserveringskosten en kunt u gratis een locatie naar keuze kiezen via de plattegrond! Komt u ons bezoeken met de camper? Geen probleem! Voor deze gasten bieden wij speciale camperplaatsen aan, gelegen nabij het centrumgebouw met restaurant. Ook deze plaatsen zijn voorzien van stroom, een watertappunt en afvoer!

Kies uw favoriete kampeerplaats

Huur een accommodatie!

Wij bieden op de camping in Overijssel ook accommodaties in alle soorten en maten, zodat er voor iedere vakantieganger iets bij zit wat aan het wensenpakket zal voldoen. Verblijf met uw groep of gezin in een luxe safaritent, een ruime chalet of kies voor een unieke overnachting in een brandweerwagen! Al onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Camping Overijssel met veel faciliteiten

Bij een bezoek aan Camping ’t Reestdal geniet u naast de prachtige accommodatie en omgeving, ook van de vele faciliteiten die door ons voor aangeboden. Maak onder andere gebruik van:

  • Verwarmd zwembad
  • WiFi, draadloos internet over het gehele terrein
  • Centrumgebouw met snackbar, ontmoetingsruimte en speelcentrum
  • Motorikpark (buitenspeeltuin met opdrachtenparcours)
  • Reestdal Outdoor: Bootcamp, survival en meer       
  • Een geheel nieuwe waterspeeltuin
  • Alle kampeervelden zijn voorzien van een zandbak met speeltuin
  • Eigen animatie met Flubber en Blubber
  • Wandelroutes in het Reestdal (uitgroepen tot beste wandelgebied van 2012)
  • Geweldige theatershows

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gewenste vakantie op de camping in Overijssel? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie. Wij helpen u graag verder voor een geslaagde vakantie.

Neem contact met ons op!