Over ons

Camping ’t Reestdal

Na bijna 26 jaar de camping te hebben bestierd, gingen Jeroen en Jenny Slager in het voorjaar van 2022 met pensioen. Petje af, dat is niet niks. De laatste jaren had ’t Reestdal zich ontwikkeld tot een camping voor een specifieke doelgroep door extra faciliteiten te bieden voor gezinnen met kinderen met ASS en/of ADHD. “We willen vooral een gewone sfeer uitstralen. Iedereen kan hier zichzelf zijn, er is veel onderling begrip. Niemand is anders of minder. Camping ’t Reestdal is een vakantiepark zonder zorgetiket. Iedereen is welkom”, aldus Jeroen Slager.

Helaas (maar gelukkig voor ons) wilde uiteindelijk geen van hun kinderen Camping ’t Reestdal overnemen. Dus besloot de familie Slager dat het tijd was om het stokje op een andere manier over te dragen.

Zomerlicht

"De gezichten die u het meest op de voorgrond zult zien: v.l.n.r. Sydhant, Asha, Jonathan en Dennis."

Zomerlicht

In mei ’22 namen wij met drie gezinnen de camping in Balkbrug over. Vanuit de wens om de stad uit te gaan, te ondernemen in en dichtbij de natuur en bijzondere ervaringen te creëeren voor bestaande en nieuwe doelgroepen.

De komende jaren zullen we de camping transformeren van een traditioneel campingbedrijf naar een modern en groen recreatiepark waarbij het draait om duurzaamheid, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

We zullen ons hierbij richten op de ontwikkeling van 60 energie neutrale recreatie chalets voor eigenaars (de voorverkoop start in Q2 ’23) en natuurlijk het verhuren van diverse mooie accommodaties en kampeerplekken.

In het seizoen 2023 zullen nieuwe accommodaties zoals yurts, tippi’s en hippie chalets en ook gerenoveerde schrijvershutten (voorheen Dassenhutten) voor een nieuwe zomerse sfeer zorgen.

Vandaar dat we dit Zomerlicht hebben genoemd.

Wat betekent dit voor ouders en kinderen met ADHD en autisme?

Toegegeven, er is veel veranderd. Zo zijn Flubber & Blubber er niet meer en zullen we niet zo snel meer bingo avonden organiseren. We weten wel zeker dat iedereen hier nog steeds helemaal zichzelf mag en kan zijn en dat wij graag (op verzoek) bij aanvang van uw vakantie even rustig zitten om te horen wat uw verhaal is en hoe we daar op in kunnen spelen. Ook zorgen we voor een goed en gevarieerd animatieprogramma in het hoogseizoen.

Vragen horen we graag via info@reestdal.nl