Kindercamping Overijssel

Lekker weg met de kids! wees welkom op Camping 't Reestdal en ontmoet ons recreatieteam met Flubber en Blubber. Er zijn vele activiteten en faciliteiten in het hoogseizoen. Kijk ook eens op onze faciliteitenpagina en boek direct uw vakantie online.

Te boeken op kindercamping in Overijssel

Voor de kids

Camping 't Reestdal is omringd door bos en heide en is onderdeel van Landschap Overijssel. Er worden meerdere accommodaties verhuurt en u heeft de mogelijkheid tot kamperen met privésanitaircomfortkamperen of basiskamperen.

Camping 't Reestdal is een echte kindercamping. Elke dag is een feest! Door de leuke activiteiten hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Het Motorikpark is niet zomaar een speeltuin, maar een ontdekkingsreis en een ongedwongen uitdaging. De speeltoestellen zijn gericht op het stimuleren van het concentratie- en coördinatievermogen van de kinderen. 

Vergeet niet je zwemspullen mee te nemen, want Camping 't Reestdal is een camping met zwembad. Geniet van het buitenzwembad met een ondiep en een diep gedeelte, maar voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad met een waterhoogte van slechts 30cm. 

Naast het zwembad, de speeltuinen, het Motorikpark en de kinderboerderij staan er tijdens de schoolvakanties speciale themaweken gepland. Deze themaweken worden georganiseerd door Recrateam en is elke week weer anders. In de Kidsclub worden allemaal leuk activiteiten georganiseerd zoals knutselen, de kinderdisco en speciale tieneractiviteiten. De gangmakers van de camping, Flubber en Blubber, zijn natuurlijk elke dag aanwezig! 

Kindercamping Overijssel

Camping 't Reestdal is een fijne plek voor veel verschillende soorten gezinnen. Wij bieden hulp op maat voor kinderen die wat drukker zijn of voor kinderen die moeilijk kunnen wennen. Wij zoeken samen met ouders of verzorgers naar een goede oplossing. Elke maandagochtend is er een kennismakingsuurtje. Hier kan je Jeroen en Jenny ontmoeten, zij beantwoorden graag al je vragen en helpen je waar het nodig is. 

Contact met kindercamping in Overijssel

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.