Een van de leukste kindercampings in Overijssel

Camping 't Reestdal is een veelzijdige familie en gezinscamping. Er is een goed verzorgd recreatieprogramma. De kinderen vermaken zich de hele dag met de activiteiten die het animatieteam organiseert. Meestal zijn het buitenactiviteiten, maar met slecht weer zullen uw kinderen te vinden zijn in de kidsclub. In de kidsclub wordt er geknutseld, gegamed en zullen er tieneractiviteiten plaatsvinden. Overigens zijn er in het hoogseizoen en in de vakantieweken themaweken. De activiteiten en de kidsclub staan helemaal in het teken van de themaweken. Het is niet voor niks dat 't Reestdal bekend staat als een van de leukste kindercampings in Overijssel

Activiteiten op kindercampings in Overijssel

Niet voor niets een van de leukste kindercampings in Overijssel

Ook zijn er vele faciliteiten die geschikt zijn voor de kinderen. Een verfrissende duik in het zwembad, lekker spelen in de speeltuin met vriendjes of een bezoekje aan de kinderboerderij. Het zwembad heeft 3 verschillende dieptes. Het peuterbad is 0,30m, het andere deel 0,95m en het diepe deel is 1,40m diep. Het buitenzwembad is te bereiken via een lang pad langs de speeltuin en de kinderboerderij. 

Ook verhuren wij ruime en comfortabele safaritenten. U heeft een totale ruimte van 50m2 en de hoogte van de tent is 3,5m. Met een verblijf in de safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte om u heen! Wilt u elke ochtend gezellig met het hele gezin ontbijten? Dat kan, want onder de luifel is het tijdens uw verblijf goed te vertoeven. De safaritent is voorzien van 3 slaapvertrekken. Elk slaapvertrek heeft voor 2 personen slaapgelegenheid. De bedden zijn 1- of 2-persoonsbedden. Een verblijf in deze safaritent staat garant voor een heerlijk weekje weg met het gezin op onze kindercamping in Overijssel!

Nu boeken!

Kindercampings Overijssel met zwembad

Gezellige verhuuraccommodaties

Wij verhuren als kindercamping Overijssel ook mooie en gezellige accommodaties voor het gezin. Een lekker weekje overnachten in een brandweerwagen maakt u niet vaak mee! Het voordeel van de brandweerwagen is dat er een tourcaravan staat, hierdoor zijn er 2 slaapruimtes. De brandweerwagen met tourcaravan staat op een gezellig kampeerpleintje. In de brandweerwagen is stromend water en u kunt er koken.

Faciliteiten voor het hele gezin 

Niet alleen voor kinderen hebben wij de meest luxe faciliteiten. Wij zijn een veelzijdige camping en beschikken daarom over faciliteiten die voor iedereen geschikt zijn. Zo kan iedereen op onze camping zich vermaken en zal er geen moment van verveling heersen. Maak onder andere gebruik van:

  • WiFi, draadloos internet over het gehele terrein
  • Centrumgebouw met snackbar, ontmoetingsruimte en speelcentrum
  • Motorikpark (buitenspeeltuin met opdrachtenparcours)
  • Reestdal Outdoor: Bootcamp, survival en meer       
  • Een geheel nieuwe waterspeeltuin
  • Alle kampeervelden zijn voorzien van een zandbak met speeltuin
  • Eigen animatie met Flubber en Blubber
  • Wandelroutes in het Reestdal (uitgroepen tot beste wandelgebied van 2012)
  • Geweldige theatershows

Vragen over kindercampings in Overijssel?

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.