Een van de leukste kindercampings in Overijssel

Camping 't Reestdal is een veelzijdige familie en kindercampings in Overijssel. Er is een goed verzorgd recreatieprogramma. De kinderen vermaken zich de hele dag met de activiteiten die het animatieteam organiseert. Meestal zijn het buitenactiviteiten, maar met slecht weer zullen uw kinderen te vinden zijn in de kidsclub. In de kidsclub wordt er geknutseld, gegamed en zullen er tieneractiviteiten plaatsvinden. Overigens zijn er in het hoogseizoen en in de vakantieweken themaweken. De activiteiten en de kidsclub staan helemaal in het teken van de themaweken. Het is niet voor niks dat 't Reestdal bekend staat als een van de leukste kindercampings in Overijssel

Activiteiten op kindercampings in Overijssel

Niet voor niets een van de leukste kindercampings in Overijssel

Safaritenten op één van de leukste kindercampings van Overijssel               

U kunt verschillende accommodaties huren op de kindercampings in Overijssel, zoals de ruime en comfortabele safaritenten. U heeft een totale ruimte van 50m2 en de hoogte van de tent is 3,5m. Met een verblijf in de safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte om u heen! Wilt u elke ochtend gezellig met het hele gezin ontbijten? Dat kan, want onder de luifel is het tijdens uw verblijf goed te vertoeven. De safaritent is voorzien van 3 slaapvertrekken. Elk slaapvertrek heeft voor 2 personen slaapgelegenheid. De bedden zijn 1- of 2-persoonsbedden. Een verblijf in deze safaritent staat garant voor een heerlijk weekje weg met het gezin op onze kindercamping in Overijssel!

Vermaak in het zwembad

Ook zijn er vele faciliteiten die geschikt zijn voor de kinderen op de kindercampings in Overijssel. Een verfrissende duik in het zwembad, lekker spelen in de speeltuin met vriendjes of een bezoekje aan de kinderboerderij. Het zwembad heeft 3 verschillende dieptes. Het peuterbad is 0,30m, het andere deel 0,95m en het diepe deel is 1,40m diep. Het buitenzwembad is te bereiken via een lang pad langs de speeltuin en de kinderboerderij. 

Nu boeken!

één van de leukste kindercampings van Overijssel

Gezellige verhuuraccommodaties

Wij verhuren als kindercampings Overijssel ook mooie en gezellige accommodaties voor het gezin. Een lekker weekje overnachten in een brandweerwagen maakt u niet vaak mee! Het voordeel van de brandweerwagen is dat er een tourcaravan staat. Hierdoor zijn er 2 slaapruimtes. De brandweerwagen met tourcaravan staat op een gezellig kampeerpleintje. In de brandweerwagen is stromend water en u kunt er koken. Dat is nog is genieten op de kindercampings in Overijssel.

Boek uw vakantie

Of kom kamperen op de kindercamping van Overijssel

Natuurlijk kunt u ook gezellig komen kamperen op de kindercamping in Overijssel. U kunt kamperen op de Basisplaats van 100m2, maar als u meer comfort wilt hebben wij ook speciale kampeerplaatsen met privé sanitair. Geniet van uw eigen sanitaire unit zodat u geen gebruik hoeft te maken van het sanitair gebouw. Uiteraard mag dit wel mocht u hier behoefte aan hebben.

Faciliteiten voor het hele gezin 

Niet alleen voor kinderen hebben wij de meest luxe faciliteiten. Wij zijn een veelzijdige kindercampings in Overijssel en beschikken daarom over faciliteiten die voor iedereen geschikt zijn. Zo kan iedereen op onze camping zich vermaken en zal er geen moment van verveling heersen.

Wat kunt u verwachten?

  • Het nieuwe restaurant Human Nature
  • WiFi, draadloos internet over het gehele terrein
  • Centrumgebouw met snackbar, ontmoetingsruimte en speelcentrum
  • Motorikpark (buitenspeeltuin met opdrachtenparcours)
  • Reestdal Outdoor: Bootcamp, survival en meer       
  • Alle kampeervelden zijn voorzien van een zandbak met speeltuin
  • Eigen animatie met Flubber en Blubber
  • Geweldige theatershows

Geniet daarnaast van de schitterende omgeving rondom de kindercampings in Overijssel. Maak prachtige wandelingen, fietstochten of ontdek de cultuur van Overijssel. Er is van alles mogelijk wanneer u kiest voor de kindercampings in Overijssel. 

Ik wil boeken

Vragen over kindercampings in Overijssel?

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.