Kindercampings Overijssel

Kindercampings in Overijssel

Camping 't Reestdal is een veelzijdige familie en gezinscamping. Er is een goed verzorgd recreatieprogramma. De kinderen vermaken zich de hele dag met de activiteiten die het animatieteam organiseert. Meestal zijn het buitenactiviteiten, maar met slecht weer zullen uw kinderen te vinden zijn in de kidsclub. In de kidsclub wordt er geknutseld, gegamed en zullen er tieneractiviteiten plaatsvinden. Overigens zijn er in het hoogseizoen en in de vakantieweken themaweken. De activiteiten en de kidsclub staan helemaal in het teken van de themaweken. 

Ook zijn er vele faciliteiten die geschikt zijn voor de kinderen. Een verfrissende duik in het zwembad, lekker spelen in de speeltuin met vriendjes of een bezoekje aan de kinderboerderij. Het zwembad heeft 3 verschillende dieptes. Het peuterbad is 0,30m, het andere deel 0,95m en het diepe deel is 1,40m diep. Het buitenzwembad is te bereiken via een lang pad langs de speeltuin en de kinderboerderij. 

Kindercampings Overijssel

Gezellige verhuuraccommodaties

Wij verhuren als camping mooie en gezellige accommodaties voor het gezin. Een lekker weekje overnachten in een brandweerwagen maakt u niet vaak mee! Het voordeel van de brandweerwagen is dat er een tourcaravan staat, hierdoor zijn er 2 slaapruimtes. De brandweerwagen met tourcaravan staat op een gezellig kampeerpleintje. In de brandweerwagen is er stromend water en u kunt er koken.

Ook verhuren wij ruime en comfortabele safaritenten. U heeft een totale ruimte van 50m2 en de hoogte van de tent is 3,5m. Met een verblijf in de safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte om u heen! Wilt u elke ochtend gezellig met het hele gezin ontbijten? Dat kan, want onder de luifel is het tijdens uw verblijf goed te vertoeven. De safaritent is voorzien van 3 slaapvertrekken. Elk slaapvertrek heeft voor 2 personen slaapgelegenheid. De bedden zijn 1- of 2-persoonsbedden. Een verblijf in deze safaritent is zeker mogelijk voor een heerlijk weekje weg met het gezin!

Nu boeken!