Motor Friendly

Zijn jullie op pad met de motor of willen jullie tijdens de vakantie graag mooie tochten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres, want wij zijn een motorvriendelijke familiecamping. 

Het zal het hele gezin aan niets ontbreken. In de schoolvakanties worden en leuke activiteiten georganiseerd... Een leuke motorvakantie voor het hele gezin!

Wist je dat de campingeigenaar regelmatig te vinden is op het circuit van Assen? Hij maakt graag tijd vrij om met jou de buurt te verkennen en kent natuurlijk de mooiste routes met leuke bochten!

Wat er voor jou als motorliefhebber in de buurt te vinden is?

  • Ten Kate motoren in Nieuwleusen (wat dacht je bijv. van een rondleiding op de race afdeling)
  • American Motorcycle Museum in Raalte
  • Circuit Assen op 30 motorminuten.

Ben je lid van een motorclub? Ook motorclubs zijn onder voorwaarden welkom bij ons op de camping. Wij helpen je graag een handje om er een geslaagd verblijf van te maken. Zo kunnen wij leuke arrangementen samenstellen, routes uitzetten en barbecues of zelfs een varken aan het spit voor je regelen.

Wil je met de motorclub een rondleiding bij de race afdeling van Ten Kate? Neem dan even contact op met Jeroen Slager. Wij hebben namelijk eerder een leuke en leerzame rondleiding gehad.