Natuurcamping in Overijssel

Genieten van de natuur

Camping ’t Reestdal is perfect en mooi gelegen. Zo ligt de camping centraal gelegen in het kleine dorpje Balkburg, is er een openluchtzwembad vlakbij in de buurt en kunt u veel wandel- en fietsroutes ontdekken!

De naam zegt het al, want de camping is niet alleen centraal gelegen. De camping is ook gelegen in het hart van natuurgebied ‘het Reestdal’ en kenmerkt zich door de bossen en de prachtige heide.

Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes van verschillende lengtes in de omgeving van de camping. Het Reestdal is een aantrekkelijk fietsgebied. Ook zijn er aantrekkelijke bos- en heidegebied met verspreid liggende bloemrijke akkers en boerderijen.

Het is fijn op een natuurcamping in Overijssel

Natuurcamping in Overijssel? Natuurlijk!

Comfortabele plaatsen

De camperplaats, kampeerplaats en de comfortplaatsen hebben een mooi plekje op de camping. De camping biedt kampeerplaatsen met privé sanitair aan. Tevens zijn de kampeerplaatsen, comfortplaatsen en de camperplaatsen voorzien van elektra, bu

itenkraan en eigen afvoer. De 3 verschillende plaatsen liggen op mooie velden op de camping. Op het veld van de comfortplaatsen en de kampeerplaatsen ligt in het  midden een zandbak en een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. Het speelplezier ontbreekt zeker niet voor de kinderen.

Bent u meer van een vaste plek op de natuurcamping in Overijssel en zoekt u naar de jaarplaatsen? De jaarplaatsen zijn namelijk ook mooi gelegen op de camping bij Hardenberg. De natuurcamping heeft fantastische faciliteiten die garant staan voor een geslaagde vakantie! 

Bekijk de kampeerplaatsen

natuurcamping Overijssel

Prachtige faciliteiten op natuurcamping Overijssel

De unieke locatie geeft heel veel plezier in de omgeving van Camping 't Reestdal, maar op de camping zelf is ook van alles te beleven! Sfeervol en culinair genieten bij Proefkamer Het Reestdal, even bijkletsen onder het genot van een kopje koffie in onze huiskamer, of haal een frietje bij onze snackbar! 

De kinderen zullen zich geen moment vervelen met een zeer groot aanbod aan leuke faciliteiten. Lekker klimmen en klauteren op het Speel- en Motorikpark, elke dag een divers recreatieprogramma en activiteiten, of even afkoelen in het zwembad. Camping 't Reestdal is dé natuurcamping van Overijssel!

Onze faciliteiten

Ontdek de historie van Overijssel

Bent u een echte historicus? Bezoek dan snel de historische gebouwen van het prachtige Overijssel!

Overijssel staat bekend om haar talloze historische gebouwen. U kunt het Rijksmonument Broederpoort in Kampen bezoeken, De Brigattakerk in Ommen, de Waterstaatskerk in Hengelo of het Wijher Sint Nicolaas kerk in Wijhe. Dit zijn een aantal voorbeelden van historische gebouwen in Overijssel, maar er zijn er nog veel en veel meer nabij onze natuurcamping in Overijssel!

Contact met natuurcamping in Overijssel

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.