Seizoenplaats met privé sanitair Overijssel

Tijdens het seizoen van 2020 is gebleken dat kamperen met privé sanitair populairder is dan ooit tevoren. Kampeerplaatsen met privé sanitair gaan als warme broodjes over de toonbank. Om ook de echte kampeerfanaten te laten genieten van een vakantie met privé sanitair is Camping 't Reestdal bezig met de realisatie van tenminste 11 seizoenplaatsen met privé sanitair. Kampeerveld Bosuil wordt volledig ingericht als veld voor seizoenplaatsen met elk eigen privé sanitair. Dankzij de aankoop van 11 complete binnenunits van een cruiseschip biedt Camping 't Reestdal privé sanitair van hoog comfort. Deze binnenuntis worden omgetoverd tot prachtig privé sanitair bij uw seizoenplek op camping 't Reestdal.

Bent u ook geïnteresseerd? Reserveer dan een seizoenplaats met privé sanitair voor € 1850,- excl. bijkomende kosten.

Snelle beslissers die zich vóór 15 november inschrijven betalen € 1750,- excl. bijkomende kosten.

Waarom een seizoenplaats met privé sanitair op camping 't Reestdal?

Een seizoenplaats met privé sanitair op camping 't Reestdal is een unieke ervaring

Kamperen in de vakantie is natuurlijk erg leuk! Maar wat als u het hele seizoen kunt komen en gaan wanneer u dat wilt? Dat is toch fantastisch! En u hoeft zich nooit druk te maken om wachttijden, eventuele strengere regelgeving of welke reden dan ook. U heeft namelijk een kwalitatief privé sanitair tot uw beschikking bij uw seizoenplaats. 

Zeker zijn van een seizoenplaats met privé sanitair?

Ondanks dat we maar liefst 11 nieuwe seizoenplaatsen creëren met een privé sanitair, zullen ze snel volgeboekt zijn. Wilt u weten hoe u een eigen seizoenplaats kunt bemachtigen op Camping 't Reestdal in Overijssel? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. 

Direct contact opnemen!

Een seizoenplaats tijdens het hoogseizoen met luxe privé sanitair in Overijssel bij camping 't Reestdal heeft u al voor 1.850 euro per seizoen! En schrijft u zich in vóór 31 oktober 2020, dan betaalt u slechts 1750 euro! 

Tevens kunt u ook gebruik maken van een voorseizoenplaats met privé sanitair. U betaalt dan slechts 1.000 euro voor de periode van 2-4-2021 tot 28-06-2021.

Voor het huren van een seizoenplaats met privé sanitair vragen wij een borgsom van 250 euro. Deze dient vooraf bij boeken betaald te worden en zal bij het onbeschadigd en schoon opleveren van de privé unit terugbetaald worden. Prijzen zijn exclusief gebruikskosten van energie en water en toeristenbelasting.

Voordelen van een seizoenplaats met privé sanitair

  • Kies uw eigen momenten om te verblijven voor een aantrekkelijke prijs per seizoen.
  • Geniet van de luxe met uw eigen sanitair, direct bij uw seizoenplaats.
  • Geniet van de leuke facilliteiten op 't Reestal, uw kinderen vervelen zich geen moment.
  • Beleef een leuke zomer samen met de andere gasten.
  • Prachtig wandel en fietsgebied, dat is 't Reestdal bij uitstek.

seizoensplaats met privé sanitair overijssel

Een seizoenplaats met privé sanitair in Overijssel claimen?

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.