Een heerlijke vakantie in 2021

Op vakantie in 2021: het lijkt nog ver weg, maar het is dichterbij dan u denkt. Genoeg reden dus om nu alvast een mooi plekje voor het volgende jaar te reserveren. En wij hopen dat u dat op onze mooie camping in Overijssel doet!

Op vakantie in 2021

Naar Overijssel op vakantie in 2021

Vakantie 2021 in Overijsel

Natuurlijk willen wij dat u naar onze camping komt, maar we hebben ook genoeg redenen waarom u naar onze camping wilt komen. Bijvoorbeeld de prachtige omgeving waarin onze camping staat. Onze camping staat namelijk midden in de natuur, tussen Balkbrug en Drenthe. Dit biedt al verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ideaal een stukje wandelen of fietsen, gemakkelijk vanaf de camping. Maar natuurlijk zijn er ook wat meer uitdagende activiteiten rondom de camping te vinden.

De leukste activiteiten

Zo kunt u tijdens uw vakantie in 2021 bijvoorbeeld naar Dinoland in Zwolle. Dit wordt niet voor niets het avontuurlijkste dinopark van Nederland genoemd. In Dinoland kunt u verschillende leuke, sportieve en spannende activiteiten doen. Lekker klimmen, lasergamen en minigolfen bijvoorbeeld. Ook is er een spannend hoogteparcours voor de echte waaghals.

Een dagje Meppel

Reist u vanaf de camping net de andere kant op, dan komt u in Meppel terecht. En ook hier kunt u de leukste dingen doen. Bezoek het Drukkerijmuseum om alles over de drukkunst te leren. Of bezoek vlinderparadijs Papiliorama. Deze prachtige vlindertuin herbergt de mooiste vlinders die er zijn. Het is dan ook een van de grootste vlindertuinen van Europa. En daarmee absoluut een bezoekje waard!

Boek een kampeervakantie in 2021

Wilt u niets missen van de prachtige omgeving van onze camping? Boek dan een kampeervakantie in 2021 op Camping ‘t Reestdal. Bij ons kunt u uit 4 verschillende kampeerplaatsen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de luxe kampeerplaats met privé sanitair. Deze kampeerplaats beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel. U heeft hier dus alle benodigde faciliteiten gewoon op de kampeerplaats. Tevens beschikt de kampeerplaats over een 16 ampère elektriciteitsaansluiting. U kunt dus ook gewoon gebruik maken van uw apparatuur.

Een mooie comfort- of basisplaats

Zoekt u net wat meer de authentieke kampeerervaring? Dan is de comfortplaats misschien meer iets voor u. Dit is ook een luxe kampeerplaats, met 10 ampère elektriciteit, een eigen watertappunt en waterafvoer. Alleen beschikt deze plek niet over eigen sanitair. Ook kunt u nog kiezen voor de basisplaats. Dit is een plek die enkel beschikt over 6 ampère elektriciteit. Wel is hij ruim genoeg om heerlijk op te kunnen kamperen.

Luxe huuraccommodaties

U kunt uw vakantie in 2021 ook doorbrengen in een luxe huuraccommodatie. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 6 verschillende huuraccommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een van de Dassenhome’s: de Dassenhome, de Dassenhome Chalet, de Dassenhome Chalet Luxe. Dit zijn leuke chalets met elk genoeg luxe om heerlijk van uw vakantie in 2021 te genieten. Ook kunt u kiezen voor de Dassenhut. Een basis kampeerbungalow met eigen sanitair.

2021: Glamping op de camping

Heeft u wel eens van Glamping gehoord? Glamping staat voor Glamorous Camping. En ook dat kan op onze camping. In de luxe safaritenten die wij op de camping hebben staan. De tenten zijn zeer comfortabel en bieden een oppervlakte van 50m²! En u kunt er met 6 man in verblijven. Genoeg ruimte dus om met het hele gezin te komen glamperen!

Boek nu uw vakantie in 2021

Luxe Glamping op vakantie 2021

Ons vakantie aanbod in 2021

Kamperen

Kamperen

Kamperen op ruime plaatsen, zelfs met privé sanitair. Zoek je favoriete plek maar uit.
Huren

Huren

Van luxe chalet tot dassenhut of safaritent: er zit vast iets voor je bij!

Vragen over de vakantie in 2021?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.