Vakantie met kinderen met ADHD

Bent u van plan om op vakantie te gaan met het uw gezin? Kom dan langs bij Camping 't Reestdal in Overijssel! Een vakantie met kinderen met ADHD of andere kinderen die extra aandacht nodig hebben kan een hele uitdaging zijns oms. Bij ons wordt aan alles gedacht en is iedereen van harte welkom. Reestdal is een veelzijdige en gezellige familiecamping, met faciliteiten en andere voorzieningen voor jong en oud. Geniet aan de ene kant van alle activiteiten, maar aan de andere kant ook van de rust en ruimte die u bij ons ervaart! Neem uw eigen tent mee, huur een comfortabele accommodatie, of parkeer uw camper op één van onze speciale camperplaatsen. Er is plek voor iedere vakantieganger op de leukste camping van Overijssel!

Kamperen of een Accommodatie?

Kamperen

Kamperen

Kamperen op ruime plaatsen, zelfs met privé sanitair. Zoek je favoriete plek maar uit.
Huren

Huren

Van luxe chalet tot dassenhut of safaritent: er zit vast iets voor je bij!
Nieuw: Yurts

Nieuw: Yurts

Geniet van de natuurgeluiden en de seizoenen in een prachtige Yurt Deluxe panorama.

Vakantie met kinderen met adhd bij Reestdal

Een vakantie met het gezin moet leuk zijn voor iedereen. Ouders van kinderen met adhd worden vaak niet begrepen, en begrijpen niet hoeveel extra energie en moeite het kost. Dankzij de vele tips van ouders en zelf ervaringsdeskundige te zijn, is Camping 't Reestdal een plek geworden waar respect is voor elkaar en iedereen geniet van de momenten en ontspanning. Wij zorgen voor een optimale en ontspannen vakantie voor al onze gasten. Ook voor kinderen die soms wat drukker zijn dan andere kinderen, of moeilijk kunnen wennen en de nieuwe omgeving. Wij zoeken dan samen met de ouders en verzorgers naar een oplossing. Zo kan iedereen onbezorgd op vakantie met kinderen met adhd!

Ontspannen vakantie met kinderen met adhd

Het hele gezin heeft recht op een ontspannen vakantie, daarom staan drie kernwaarden bij Camping 't Reestdal centraal:

  • Respect betekent dat wij onze gasten beschouwen als gelijkwaardige mensen. We streven er naar dat de gasten zich zoveel mogelijk thuis voelen.
  • Geborgenheid is belangrijk voor de gezinnen zodat zij zich sneller veilig voelen. Er voor zorgen dat er overzicht is en dat er een transparante communicatie is.
  • Gastvriendelijkheid is belangrijk voor een unieke beleving van de gasten. Hiervoor verdiepen wij ons continue in de wensen en behoeften van de gasten.

Wij denken dat de vakantie positief beleefd wordt wanneer je helemaal jezelf kunt zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten te midden van andere gasten vorm en inhoud kunnen geven aan hun vakantie. Zo kan de vakantieperiode ontspannen en zinvol beleeft worden.Met deze drie kernwaarden doen we er zoveel mogelijk aan om iedereen zichzelf te kunnen laten zijn voor een ontspannen vakantie met kinderen met adhd.

Recreatieprogramma voor kinderen met adhd

Bij Camping 't Reestdal hebben een recreatieprogramma met elke week een thema. Maandag t/m zaterdag zijn er steeds terugkerende activiteiten. Wat dacht u van knutselen in de ochtend, sport en spel activiteiten in de middag en 's avonds komen Flubber en Bubber langs! Daarnaast zijn er ook nog tussentijdse activiteiten, zoals een tieneractiviteit, muziekavonden en een boerderijbezoek. We bieden een zeer uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen met adhd. U kunt zelf kiezen voor een rustige vakantie, actieve vakantie, of een combinatie van. Hier vindt u alle informatie en tips over welke periodes het meest geschikt zijn voor het type vakantie! Er is genoeg te beleven, dus kom langs en vier je vakantie met kinderen met adhd bij Camping 't Reestdal!

Boek uw vakantie!

vakantie met kinderen met adhd

Vragen over een vakantie met kinderen met ADHD?

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.