Vakantie Overijssel

Bent u van plan om dit jaar op vakantie te gaan richting het oosten van Nederland? Kies dan voor Camping ’t Reestdal in Balkbrug! Gelegen in Overijssel, dicht bij de grens van Drenthe, ligt onze prachtige camping. Geniet van mooie accommodaties, ruime kampeerplaatsen, een geweldige sfeer, vele faciliteiten en een prachtige omgeving. Alle ingrediënten voor een topvakantie in Overijssel!

Kamperen in Overijssel

Bij Camping ’t Reestdal bieden wij verschillende kampeerplaatsen aan. Kies voor de basisplaats, waar u bent voorzien van 10 ampère stroom, een buitenkraan en afvoer. De comfortplaats geeft iets meer luxe met 1 ampère stroom in plaats van 10 ampère. Ook bij deze plaatsen beschikt u over een buitenkraan en afvoer. Voor nog meer luxe beschikken wij ook over kampeerplaatsen met privé sanitair. Wie zei dat kamperen primitief was?

Gaat u op vakantie met de camper? Ook voor deze vakantiegangers hebben wij plek! Onze speciale camperplaatsen zijn ruim opgezet, zodat u eenvoudig kunt parkeren. Verder zijn ook deze plekken voorzien van stroom, water en afvoer. Zo komt u niets tekort tijdens uw verblijf, of u nou met een eigen tent of camper komt!

Groot aanbod accommodaties

Heeft u behoefte aan nóg meer luxe, of verblijft u gewoon liever in een accommodatie? Met ons grote aanbod is er voor ieder wat wil! Wat dacht u van een overnachting in een brandweerwagen, met het gezin in een luxe chalet, of een gezellige kampeerbungalow! Geniet van comfortabele bedden, een eigen veranda en een keuken met complete inventaris!

Kies uw favoriete accommodatie

Vakantie met veel faciliteiten

Ook aan faciliteiten geen gebrek bij Camping ’t Reestdal! Geniet van heerlijke gerechten bij Proefkamer het Reestdal, kom gezellig een drankje doen bij het centrumgebouw, of ga op zoek naar een beetje verkoeling in het zwembad! Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Naast het zwembad, is er het Motorikspel, een survivalbaan, een eigen recreatieteam en talloze andere activiteiten.

Voor de extra energieke vakantiegangers bieden wij Reestdal Outdoor aan. Hier worden talloze activiteiten aangeboden, zoals een bootcamp, mountainbiken, kidssurvival, outdoor power challenge en nog veel meer! Het maakt niet uit of u een beginnende sporter of professional bent. Reestdal Outdoor is voor iedereen, ongeacht de leeftijd en ervaring.

Ontdek Reestdal Outdoor