Vakantiepark Overijssel

Op zoek naar een vakantiepark in Overijssel? Gelegen in Balkbrug, op de grens van Overijssel en Drenthe, bevindt zich Camping ’t Reestdal. Met een groot aanbod aan accommodaties op het vakantiepark, vele faciliteiten en een prachtige omgeving, heeft onze camping alle ingrediënten voor een geweldig vakantie. Kom heerlijk tot rust met een boek op uw eigen veranda terwijl uw kinderen spelen in de speeltuin. Of ontdek de schitterende omgeving via een gezellig fietstocht. Het kan allemaal bij Camping ’t Reestdal!

Vakantiepark voor het hele gezin

Wij bieden verschillende kampeerplaatsen aan die ruim genoeg zijn voor het hele gezin. Zo is er de basisplaats, waar u onder andere bent voorzien van 10 ampère stroom, een buitenkraan en afvoer. Bij een comfortplaats krijgt u in plaats van 10 ampère, 16 ampère stroom en daarnaast ook een buitenkraan en afvoer. Voor iets meer luxe kiest u voor de kampeerplaats met privé sanitair. Zo ervaart het échte kampeergevoel, terwijl u geniet van alle voorzieningen van thuis!

Verder is het gebruik van het verwarmde zwembad inbegrepen, is er gratis Wi-Fi via een super snel glasvezelnetwerk en kunt u gratis een locatie naar keuze kiezen via de plattegrond! Kies voor een locatie dicht bij het restaurant als u zich culinair wilt laten verassen, of ga dicht bij de speeltuin zitten voor uw kinderen!

Boek mijn vakantie

Ons vakantiepark heeft leuke accommodaties om te huren. Geniet van een luxe ingerichte safaritent, of zorg voor een ultiem vakantiegevoel met een luxe chalet. U bent voorzien van onder andere een keuken, comfortabele bedden en een heerlijke veranda om met een drankje tijdens een warme zomeravond te zitten. U zult werkelijk niets tekort komen tijdens uw verblijf!

Bekijk alle accommodaties

Reestdal Outdoor

Bent u actief ingesteld? Reestdal Outdoor biedt naast de lessen die het gehele jaar plaatsvinden, ook diverse activiteiten in de zomermaanden! Denk aan Bootcamp, Kidssurvival, outdoor power challenge, kinderfeestjes en nog veel meer! Het maakt niet uit of u een beginnende sporter bent of een professional. Reestdal Outdoor is voor iedereen, ongeacht de leeftijd en ervaring!

Naar Reestdal Outdoor