Zoek en Boek

Zinvolle en ontspannen vakantie met het hele gezin

Dat is ons uitgangspunt om uw vakantie tot een succes te maken. Wij heten u graag welkom met het hele gezin en staan, naast alle reguliere vakanties en bezoekers, al 15 jaar open voor gezinnen met kinderen die extra structuur en aandacht nodig hebben. 

Een optimale vakantie, voor iedereen! 

Wij dragen optimaal bij aan een zinvolle en ontspannen vakantie voor alle gasten. Respect, geborgenheid en gastvriendelijkheid zijn daarbij toonaangevende waarden. Zo ook aan kinderen die soms drukker zijn dan ander kinderen, of te maken hebben met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS, of een andere vorm van Autisme. 

U kunt uw aandacht tijdens de vakantie nu eenmaal niet op een persoon vestigen en wilt ook graag dat andere gezinsleden aan bod komen tijdens de vakantie. Wij zijn zelf lotgenoot en weten hoe prettig het kan zijn als er begrip en aandacht is voor uw gezinssituatie.

Verschillende doelgroepen, een gezellige boel...

 . 

Camping ‘t Reestdal is geschikt voor alle doelgroepen. Iedereen is welkom op ’t Reestdal en wij sluiten niemand uit. Naast alle reguliere activiteiten, organiseren wij voor u en uw gezin maatwerk door o.a. het geven van individuele begeleiding en op elke maandag een gespreksuurtje met andere ouders.  Het aangewezen personeel beschikt over de gewenste basiskennis, deze ingrediënten zorgen ervoor dat u uw aandacht tijdens de vakantie beter kan verdelen en het hele gezin een topvakantie beleeft!

Waar kunt u op rekenen tijdens de vakantie:

  • Structuur en kennis van de verschillende doelgroepen
  • Er is begrip voor uw gezinssituatie;

  • Tijdens de zomervakantie is er elke maandagochtend een kennismakingsuurtje voor ouders

  • Het recreatieprogramma is gestructureerd en overzichtelijk

  • Het is mogelijk per dagdeel (ochtend/middag) individuele begeleiding voor uw kind te bespreken (vanuit PGB of eigen budget)

  • Het terrein is overzichtelijk en geeft een veilig gevoel.

Wilt u graag meer weten? bel of mail naar: 0523-656232 / rineke@reestdal.nl