Missie en visie

Missie

Camping ‘t Reestdal draagt met optimale inzet bij aan een zinvolle en ontspannen vakantie voor alle gasten. Respect, geborgenheid en gastvriendelijkheid zijn daarbij toonaangevende waarden.

Zinvol en ontspannen vakantie:

Wij denken dat de vakantie positief beleefd wordt wanneer je helemaal jezelf kunt zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten te midden van andere gasten vorm en inhoud kunnen geven aan hun vakantie. Zo kan de vakantieperiode ontspannen en zinvol beleeft worden.

De drie kernwaarden

De drie kernwaarden van camping ‘t Reestdal staan daarbij centraal: respect, geborgenheid en gastvriendelijkheid.

Respect betekent dat wij onze gasten beschouwen als gelijkwaardige mensen. We streven er naar dat de gasten zich zoveel mogelijk thuis voelen.

Geborgenheid is belangrijk voor de gezinnen zodat zij zich sneller veilig voelen. Er voor zorgen dat er overzicht is en dat er een transparante communicatie is.

Gastvriendelijkheid is belangrijk voor een unieke beleving van de gasten. Hiervoor verdiepen wij ons continu in de wensen en behoeften van de gasten.

Visie

Het hele gezin heeft het recht op een ontspannen vakantie. Daarom moet er alles aan worden gedaan om hen zoveel mogelijk zichzelf te kunnen laten zijn. In de praktijk is hier veel inlevingsvermogen voor nodig. Dit kan mogelijk worden gemaakt door de kernwaarden: respect, geborgenheid en gastvriendelijkheid steeds centraal te stellen.